MvW Installatietechniek

gas-water-elektra-dakbedekking-zinkwerk-sanitair-cv

Diensten

Gas

Gas wordt voor allerlei toepassingen gebruikt. Gasinstallaties worden zowel in de vorm van staal, koper of kunststof aangelegd.

MvW installatietechniek zorgt ervoor dat de gasinstallatie veilig en volgens de geldende normen en voorschriften wordt aangelegd. Wij verzorgen de aanleg, de uitbreiding en het onderhoud van gasinstallaties ten behoeve van centrale- en lokale verwarmingsinstallaties, indirect gestookte luchtverwarmers, warm water voorzieningen en keuken aansluitingen.

 

Water

Het is van groot belang dat uw apparatuur (bijvoorbeeld cv-ketel, boilers, kachels en kranen) wordt aangesloten op goed functionerende waterinstallaties. Wij verzorgen de levering, aanleg, uitbreiding, onderhoud en reparaties van al uw waterinstallaties.


Elektra

Elektriciteit is tegenwoordig niet meer weg te denken. Wij zorgen dat uw wensen op gebied van elektrotechniek verwezenlijkt worden. De werkzaamheden die wij uitvoeren lopen uiteen van het plaatsen van de gehele elektriciteitsinstallatie, het onderhoud hiervan, maar ook kleine aanpassingen. 

Iedereen moet voor 100% kunnen rekenen op zijn of haar elektrotechnische installatie. Niet alleen qua comfort, maar ook qua veiligheid.

    

Dakbedekking en zinkwerk

Advies nodig en/of de daadwerkelijke uitvoering? Dan bent u bij MvW installatietechniek aan het juiste adres. Wij brengen (nieuwe) dakbedekking aan, repareren lekkages en oude dakbedekking, bedekken dakkapellen, vernieuwen lood en vervangen dakgoten.

Dakbedekking is een beschermende laag die op een dak wordt aangebracht. Dit maakt het waterdicht en tochtvrij.

Omdat uw dak een grote rol heeft in het warmteverlies in uw woning, adviseren wij u bij de aanleg of de vervanging van uw dakbedekking toepassing van dakisolatie te overwegen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!


 Sanitair

MvW istallatietechniek richt complete badkamers en toiletruimten in. Ook voor kleinere werkzaamheden staan wij voor u klaar. Bijvoorbeeld het repareren of vervangen van een lekkende kraan in uw keuken of badkamer.

We bieden keuze uit een ruim assortiment van badkamermeubelen, douches, kranen, toiletten en tegelwerk. Nieuwe waterleidingen of een complete waterinstallatie aanleggen is geen probleem. Wij zorgen ook voor het onderhoud zodat uw installatie veilig en met het hoogste rendement functioneert.


Centrale verwarming

CV of Centrale verwarming wil niets anders zeggen als verwarmen vanuit een centraal punt. Het belangrijkste punt in de huidige centrale verwarming is de ketel. De ketel zorgt voor verwarming van het water dat naar de radiatoren loopt. Ook voor het warme water naar de keuken en de badkamer wordt vaak de ketel gebruikt (de combiketel).

Er is een ruim aanbod van verschillende type ketels. Voor de perfecte ketel voor uw huis moeten verschillende afwegingen genomen worden. Factoren als type huis, het aantal radiatoren en vloerverwarming zijn bepalend. Het aanschaffen van een CV installatie is niet eenvoudig. Laat ons u helpen om de juiste keuze te maken.

Naast aanschaf en installatie van de CV, kunt u ook terecht voor onderhoud. Denk hierbij aan het reinigen van het verwarmingstoestel, controle van de waterdruk en indien nodig het vullen en ontluchten.


Vloerverwarming

Bij thuiskomst lekker de schoenen uit en genieten van warme voeten. Doordat uw voeten in aanraking komen met de warme vloer, heeft men het gevoel dat het in de woning een stuk warmer is dan dat het feitelijk is. Hierdoor kan er ongeveer twee graden lager gestookt worden. Zo kunt u flink besparen op uw energiekosten. Er zijn verschillende vormen van vloerinstallatie. Met hulp van ons, maakt u een goede keuze en wordt uw vloerverwarmingssysteem professioneel aangelegd.


Service  en onderhoud

 De servicedienst is u graag van dienst. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook op feestdagen.

                 


         

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Martin van Walsem

06 139 87 360

info@mvwinstallatietechniek.nl